Supply & Demand

Stained glass

Vitralii – realizate cu creativitate de Securit International

Vitraliile sunt niste accesorii cu rol decorativ extrem de fermecatoare, acestea fiind alcatuite din bucatele de sticla colorata dispuse in asa fel incat sa formeze un model sau o imagine, ba chiar o poveste. Vitraliul poate fi montat in profile de lemn interioare sau exterioare si nu numai. Originea acestor adevarate opere de arte se pierde in istorie, calatoria lor pana in zilele noastre fiind una lunga si plina de schimbari.

Iata insa ca exista un interes crescut pentru vitralii, motiv pentru care Securit International va intampina cu o gama vasta de vitralii, realizate cu maiestrie de catre specialisti in arta, sticla si estetica. Din punct de vedere tehnic, pe suprafata acestor ferestre sunt aplicate diverse vopsele speciale si emailuri de cea mai buna calitate. De asemenea, sticla este colorata prin adaugarea unor saruri metalice si diverse procese tehnologice care sa asigure textura si  nunata dorita.

Descoperiti multitudinea fascinanta de vitralii

Vitraliile fac parte din categoria accesoriilor decorative care au o functionalitate cat se poate de complexa. Acestea sunt metoda ideala de a va personaliza locuinta dupa bunul plac, avand posibilitatea sa va inspirati dintr-o lista nesfarsita de stiluri. Efectul artistic al sticlei colorate consta in posibilitatea privitorului de a se delecta cu lumina calda care patrunde in interior, far si cu motivele narative inspirate din literatura, istorie, religie etc.

Din punct de vedere functional aceste vitralii sunt un element de iluminare elegant, ce pot fi utilizate cu succes mai ales in locuintele moderne. In functie de efectul artistic dorit, acestea pot fi realizate folosind mai multe tehnici si materiale. Fiecare tehnica de executie are o valoare deosebita, formele si reflexiile sticlei fiind o adevarata incantare.

Vitralii clasice și moderne pentru locuinte cu personalitate

Produsele noastre se preteaza oricarei locuinte moderne in care lipseste o pata de culoare si lumina, functionalitatea lor fiind una variata. Astfel, va oferim vitralii de cea mai buna calitate, personalizate in functie de specificatiile dumneavoastra. De altfel, noi avem posibilitatea de a reproduce cat mai fidel diverse modele deja existente si va oferim termene de excutie foarte scurte. Va asteptam cu o multime de modele si stiluri ce asteapta sa va infrumuseteze locuinta!