Cerere & Oferta

Vitralii moderne

Descoperiti miriada modelelor fermecatoare de vitralii realizate cu profesionalism de catre compania Securit International

Panourile decorative montate intr-0 retea de armaturi metalice cunoscute sub denumirea de vitralii au un rol decorativ foarte apreciat de toti cei care le remarca conceptul de iluminare prin prisma bucatelelor de sticla colorata dispuse astfel incat formeaza fie un model sau chiar o poveste. Imaginea reflectata prin piesele de sticla colorata armonizeaza ambientul interioarelor si confera un plus de savoare si rafinament esentiale pentru confortul interior.

Vitralii moderne – Panouri decorative recomandate pentru a genera frumusete si armonie culorilor din orice spatiu interior

Vitraliile sunt montate si integrate in configuratii realizate din materiale pe baza de lemn sau metal atat pentru interior cat si pentru exterior. Considerate de foarte multi oameni ca fiind adevarate opere de arta, traditia acestor vitralii compuse din piese geometrice colorate sau pictate din sticla are o istorie ce dateaza de secole in cultura realizarii unor ferestre decorative (ornate cu picturi sau sticla colorata) datorita farmecului aparte ce lumineaza intreaga incapere pentru care optati pentru vitralii moderne realizate de profesionistii fabricii SECURIT.

SECURIT INTERNATIONAL – Configuratii estetice realizate la comanda pentru vitralii de calitate

SECURIT International dispune si fabrica o gama variata de vitralii realizate cu maiestrie de catre specialisti angajati direct in respectabila arta de manipulare a sticlei in deplina armonie cu cele mai corespunzatoare caracteristici estetice. Din punct de vedere tehnic, pe suprafata acestor ferestre sunt aplicate diverse vopsele speciale si emailuri de cea mai buna calitate. De asemenea, sticla este colorata prin adaugarea unor saruri metalice in compozitia de baza a fabricarii ei si prin intermediul a diverse procese tehnologice moderne este asigurata textura si nuanta dorita si apreciata.

Profil vitralii pentru orice casa, locuinta sau birou

Profilul modelelor din categoria vitralii moderne poate fi din plumb, lemn, metal sau zinc, in functie de preferintele clientului si caracteristicile corespunzatoare instalarii lor in spatii adecvate configuratiei lor intrinseci. In plus, orice model de vitralii este cea mai accesibila metoda de a pune in valoare usile sau peretii despartitori ai unei case, locuinte sau spatiu office.

Echipa companiei SECURIT INTERNATIONAL reuseste sa creeze, fabrice si sa instaleze orice model de vitralii conceput in conformitate cu proiectele dvs.

Vitraliile fac parte din categoria accesoriilor decorative care au o functionalitate recunoscuta de numerosi profesionisti ca fiind foarte complexa. Metoda ideala de a va personaliza locuinta dupa bunul plac, avand posibilitatea sa va inspirati dintr-o lista nesfarsita de stiluri, este adecvata pasiunii specialistilor SECURIT International. Efectul estetic al sticlei colorate determina posibilitatea privitorului de a se delecta cu lumina calda care patrunde in interior pentru organizarea unui design interior in virtutea unor lucrari de valoare.

Vitralii de la SecuritInternational.ro – Elegante si adecvate pentru numeroase accesorii din cadrul locuintei

Din punct de vedere functional, aceste vitralii sunt elemente de iluminare elegante utilizate cu succes pentru modernizarea spatiilor interioare. In functie de efectul estetic dorit, acestea sunt realizate in conformitate cu numeroase tehnici si materiale. Fiecare tehnica de executie (tiffany, tehnica plumbului, vitralii aplicate etc) are o valoare deosebita, formele si reflexiile sticlei armonizand farmecul estetic cu utilitatea practica a acestor elemente decorative . Integrarea vitraliilor se poate realiza pentru diverse tipuri de accesorii din cadrul unei locuinte cum sunt: oglinzile, luminatoarele din tavan, usile de interior, peretii despartitori etc. Ferestre ce dispun de vitralii sunt alcatuite din sticla (o parte vitrata), diverse materiale plastice semitransparente sau transparente, rame de sustinere si alte accesorii menite sa sustina vitraliul. , locuinte sau spatiu office.

Vitralii clasice și moderne cu personalitate – Marca SECURIT INTERNATIONAL

Produsele din categoria vitralii moderne ale companiei SECURIT INTERNATIONAL sunt potrivite pentru orice spatiu din orice unitate de locuit prin prisma capacitatii si configuratiei lor estetice si eficiente. In functie de specificatiile dvs., orice model de vitraliu poate fi personalizat si, in plus, aveti posibilitatea sa beneficiati de termene de executie foarte rapide.