Cerere & Oferta

Sticla laminata

Sticla laminata – prelucrata pentru siguranta de fabrica SECURIT

Sticla laminata este un tip de sticla securizata utilizata in constructii, in domeniul auto (parbrize) si alte structuri ce necesita rezistenta. Aceasta sticla se obtine din doua sau mai multe foi de sticla unite, la temperaturi speciale. Sticla laminata poate avea diverse grosimi si poate fi decorata in functie de cerintele clientului, rezultatele obtinute fiind durabile si de inalta performanta.

Sticla laminata poate fi utilizata atat la interior, cat si la exterior, pentru diverse aplicatii. Oferim sticla laminata pentru pardoseli, balustrade, pereti vitrati, parapeti, trepte din sticla, geamuri impotriva efractiei, geamuri impotriva atacurilor cu arme de foc etc. Sticla poate fi adaptata in functie de cerintele proiectului, satisfacerea clientilor nostri fiind o prioritate.

Fabrica SECURIT pune la dispozitie sticla laminata de calitate superioara, ce se distinge prin duritate, elasticitate si design unic. Laminarea se poate realiza atat pentru geamul plan cat si pentru geamul curbat, in functie de aplicatie. Din punct de vedere al securitatii, sticla laminata rezista la diverse socuri accidentale si ofera protectie impotriva ranirii. Asadar, in cazul in care geamul se sparge, folia de laminare nu permite fragmentelor de sticla sa se imprastie, astfel ca gradul de siguranta este crescut.

Domenii de utilizare a sticlei pentru geam laminat

Sticla laminata este utilizata in mod deosebit in zonele cu risc de impact accidental, in zonele unde exista posibilitatea unor acte de vandalism, in cazul unui atac cu arme de foc, dar si pentru a reduce cantitatea razelor UV sau a zgomotului prea puternic.

Asadar, orice geam laminat este o masura de securitate, ceea ce il face potrivit atat pentru spatii private, cat si pentru spatii publice. Pe langa aceste domenii de utilizarea, aceasta mai poate fi folosita si la mobilier, ferestre, usi, balustrade, pardoseli, trepte, copertine vitrate, pereti despartitori etc.

Care sunt avantajele sticlei laminate?

Din punct de vedere estetic, in procesul de laminare se pot introduce diverse folii colorate sau cu model, pentru obtinerea unor efecte originale si de lunga durata. In plus, sticla laminata reduce semnificativ ricul de accidentare in cazul in care aceasta se sparge.

De asemenea, ne poate proteja de glont si explozii, ofera izolare fonica si termica superioara, ne apara de razele soarelui si de tentativele de patrundere prin efractie. Prin urmare, sticla laminata reprezinta o alternativa de incredere atunci cand doriti sa obtineti un design modernist , dar si rezistent.

Sticla laminata de calitate superioara

Sticla laminata este folosita tot mai des datorita proprietatilor sale speciale, acest produs fiind potrivit pentru o gama larga de aplicatii. SECURIT International va pune la dispozitie sticla laminata ce poate fi adaptata la cerintele dumneavoastra, indiferent de tipul proiectului.

Raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra si va oferim toate informatiile de care aveti nevoie. In plus, beneficiati de preturi foarte avantajoase, care vor face din colaborarea cu firma noastra un real succes.