Da, se poate face, dar depinde cum.

SECURIT ofera servicii complete si solutii personalizate pentru clienti de talie mica, medie si mare, inclusiv produse atipice pentru solicitari speciale. In domeniul prelucrarii sticlei pentru interioare si exterioare, serviciile complete vizeaza:

Consiliere

Sunt anumite proiecte pentru care discutia preliminara este foarte importanta. Pentru a pune idei in practica, ne ajuta sa stabilim necesarul de lucru al unui proiect si viziunea clientului.

Masurare

Etapa de masurare este esentiala. Proiectul este cotat la dimensiuni exacte pentru a fi realizat in parametrii potriviti. Masurarea este realizata de un inginer SECURIT in spatiul destinat.

Proiectare

In materie de design, spatiu si parametri de montaj, proiectarea unei lucrari ne permite sa oferim o previzualizare a aplicatiei de sticla si sa realizam in fabrica materialele necesare.

Realizare

In fabrica SECURIT lucreaza ingineri cu experienta in prelucrarea sticlei. Fabrica este dotata cu tehnologie de ultima ora si capacitatea de productie poate sustine proiecte de anvergura.

Transport

Asiguram transportul aplicatiilor de sticla. Este recomandat sa preluam aceasta responsabilitate pentru a transporta sticla la locul montajului in conditii favorabile, cu atentia necesara.

Montaj

Echipele de ingineri SECURIT au experienta in toate tipurile de montaje ale aplicatiilor de sticla. Odata livrate, aplicatiile se monteaza in spatiile destinate cu atentie la detaliile de finisaj.

Suita completa
de aplicatii din sticla

SECURIT isi bazeaza productia pe materie prima de cea mai buna calitate si pe experienta inginerilor calificati in proceduri de prelucrare ale sticlei si sticlei securizate.

Suntem performanti in prelucrarea sticlei, iar prin produsele realizate in fabrica SECURIT transpare calitatea.