Cerere Oferta

Mobilier de sticla

Mobilier sticla pentru decoratiuni interioare

Sticla este un element de constructie si decor des intalnit in casele amenajate de marii designeri ai lumii, din motive lesne de inteles, sticla este un material pretios. Fabrica SECURIT prelucreaza sticla securizata de peste 20 de ani si ne-am extins capabilitatile asupra realizarii de produse din sticla pentru variate intrebuintari in decoratiunile interioare. Mobilierul de sticla este un produs premium, ofera posibilitati majore de punere i scena si are numeroase avantaje la nivel estetic si functional.

Eleganta, spatialitate și fluiditate

SECURIT proiecteaza mobilier sticla cu atentie sporita la detalii si posibilitati multiple de prelucrare, pe baza unui design propriu fie conform specificatiilor primite. Putem realiza mese, dulapuri, rafturi, blaturi pentru bucatarie, mobilier pentru baie, baruri si altele. Sticla ofera posibilitati creative impresionante. Este un material stabil si inert, iar in combinatie cu metalul, acesta are un efect vizual spectaculos.

Oferta SECURIT include mobilier sticla din diferite tipuri de sticla (clara, sablata, fumurie, semitransparenta, cu motive decorative sau pur și simplu colorata), cu grosimi diferite si variate tipuri de prindere – lipire in camp de raze UV sau cu ajutorul pieselor de inox. Mobilierul din sticla este usor de intretinut si foarte rezistent, astfel ca nu se va deteriora la fel de repede ca cel din lemn.

De asemenea, sticla este considerata un material sanatos pentru sanatatea omului, motiv pentru care aerul din casa va fi mereu curat, iar dumneavoastra va veti bucura de un mediu plăcut. Datorită luciului specific, sticla inspiră o senzație de eleganță, spațialitate și fluiditate.

Numeroase posibilitati de personalizare

In momentul prelucrarii, dar si dupa ce devine un produs finit, sticla poate fi infrumusetata in numeroase modalitati – poate fi pictata, personalizata cu diverse aplicatii din materiale variate, sablata, taiata in forme fluide sau in linii drepte, cu diferite tipuri de finisaj. Un alt avantaj al mobilierului de sticla este faptul ca se curata usor de praf, cu ajutorul unei carpe din bumbac si a unei solutii speciale.

O locuinta plina de lumina si eleganta

Fabrica SECURIT va asteapta cu oferte variate si accesibile, inclusiv asistenta din partea specialistilor, care isi doresc ca fiecare decizie luata sa fie cea corecta. Puteti alege dintr-o gama generoasa de mobilier din sticla, acesta fiind disponibil in diverse culori, modele, forme, dimensiuni etc. In plus, mobilierul se poate executa si la comanda, fiind realizat dupa indicatiile primite de la dumneavoastra, in urma colaborarii stranse cu designer-ii nostri.