Cerere Oferta

Cabine de lift vitrate

Un etaj mai sus la nivel de design şi tehnologie

Unul dintre segmentele în care fabrica SECURIT SA a cunoscut o apreciere rapidă din partea pieţei îl reprezintă execuţia de lifturi din sticlă sau lifturi vitrate. După un sfert de secol de performanţă în tot ce înseamnă sticlă și sticlă securizată, design-ul și construcția de lifturi din sticlă şi elemente decorative vitrate sunt un etaj mai sus în dezvoltarea fabricii.

Lifturile de sticlă oferă eleganţă şi o privelişte panoramică în și din interiorul oricărei clădiri sau centru comercial. Proiectele SECURIT de la Mega Mall sau Băneasa Mall sunt exemple reprezentative pentru realizarea de cabine de lift vitrate, ca să enumerăm doar două locaţii cu un flux de sute de mii de vizitatori pe săptămână.

Lifturi vitrate şi lifturi de sticlă fabricate în România

Dacă în România nu avem încă prea mulţi zgârie-nori în adevăratul sens al cuvântului, am început cu certitudine să avansăm în ceea ce priveşte design-ul, producția și implementarea viziunii de construcție. Construcții moderne pentru clădiri de birouri, instituţii publice, mall-uri şi centre comerciale unde estetica arhitecturală își spune cuvântul în comunicarea unei imagini fenomenale sunt ridicate anual.

Performanţele unei clădiri destinate publicului sunt legate direct de viziunea spaţiilor cu utilizare colectivă, de atractivitatea design-ului şi elementelor vizuale arhitecturale. Soluţiile SECURIT, ca procesator de sticlă și furnizor de servicii, se pliază tocmai spre a servi acestor scopuri, pe criterii de eficienţă şi competitivitate.

Consultanta, proiectare si montaj de lifturi din sticla

Soluţiile SECURIT SA se remarcă prin personalizare individuală în design-ul şi îmbinările elementelor de sticlă. Compania poate acorda servicii integrate de consultanţă, proiectare şi montaj de lifturi din sticlă, colaborând cu furnizori de prestigiu pentru mecanisme de lifturi şi realizând integral construcţia de sticlă.

Recunoaşterea pe piaţa românească vine atât din calitatea procesării cât şi din materialele de calitate de la furnizori de renume, precum Saint Gobain (sticlă şi oglinzi), Extruplast, Alumil (profile) și colaboratori pentru proiecte speciale.

Cabine de sticlă pentru lifturi construite pentru siguranță și confort

Cabinele realizate integral sau parțial din sticlă reprezintă o soluție potrivită atât pentru ascensoarele de interior, cât și cele exterioare. Transparența pe care sticla securizată o conferă este fascinantă pentru călători, iar cabinele se caracterizează printr-un rafinament tehnic și funcțional desăvârșit. Așadar, totul este conceput astfel încât pasagerii să aibă parte de o priveliște impresionantă, dar și de o senzație de siguranță și confort. În plus, aceste lifturi din sticlă îndeplinesc toate standardele de siguranță, având în vedere că prioritatea noastră este siguranța pasagerului.

Experiență în realizarea de aplicații din sticlă securizată

Procesatorul de sticlă SECURIT SA se remarcă prin experienţa a 25 de ani de proiecte în piaţa românească, cu cele mai diverse aplicaţii ale sticlei de calitate superioară. De la placări cu sticlă, geamuri, compartimentări, parbrize, oglinzi sau mobilier din sticlă, până la balustrade, pardoseli, vitrine, uşi ori copertine vitrate, SECURIT SA execută cu tehnologie de vârf orice tip de lucrare pe bază de sticlă sau elemente vitrate.

Tradiție și inovație în sincron

Lifturile de sticlă reprezintă puncte centrale de atracție în cadrul unei construcții cu exigențe din punct de vedere arhitectural. Data viitoare când urcaţi cu un lift de sticlă, să urmăriţi elementele de identificare SECURIT, vă veţi aminti că design-ul care vă uimeşte e realizat de o echipă de profesionişti din România.