Cerere & Oferta

Copertine din sticla

Copertine din sticla – protectie si un plus de stil pentru orice intrare

Copertinele din sticla au scopul de a proteja intrarea intr-o cladire de soare, ploaie, zapada si alte intemperii , acestea avand un design extrem de modern si atractiv. In ceea ce priveste solutiile de montaj, copertinele pot fi adaptate chiar si celor mai indraznete idei, posibilitatea de fixare si sistemele folosite pentru montarea lor fiind numeroase.

La nivel tehnic si estetic

Securit International va pune la dispozitie  copertine din sticla de inalta calitate, realizate conform unor specificatii de ordin tehnic. Copertinele de sticla se deosebesc de alte produse similare prin eleganta, transparenta si accesorii discrete. In plus, luminozitatea usii de la intrarea in casa dumneavoastra este reglata in concordanta. Pentru fixarea unei copertine de sticla se utilizeaza elemente din otel inoxidabil, metal sau aluminiu, acestea fiind rezistente si atractive din punct de vedere estetic.

In cazul in care doriti ca aceste copertine din sticla sa se integreze perfect in decorul  exterior al cladirii, puteti opta pentru o gama variata de culori, dar si pentru variante de sticla transparenta. Sunt rezistente si vor apara locuinta de fenomenele extreme ale naturii, indiferent de anotimp. Sticla este tratata astfel incat sa ofere avantaje pe termen indelungat.

Copertine din sticla – aspecte generale

Copertinele din sticla sunt realizate din elemente de inox sau alte metale la fel de rezistente, iar sticla este elementul principal. In functie de necesitatile unui proiect, aceste sisteme sunt disponibile intr-o multitudine de versiuni. Asadar, grosimea sticlei poate varia, dar si numarul punctelor de fixare sau directia in care este evacuata apa. Pentru ca orice copertina din sticla sa fie rezistenta si sa nu provoace accidente, sticla utilizata este securizata, aceasta avand un nivel ridicat de rezistenta la caldura puternica sau umezeala excesiva.

Dupa cum am mentionat mai sus, tipurile de sticla pot varia din punct de vedere al modelului. Geamul poate fi clar, sablat, colorat sau serigrafiat, in functie de cerintele clientilor. Proiectarea se va face dupa ce vor fi efectuate masuratori precise la fata locului, fiecare detaliu fiind esential pentru ca aceste copertine sa reziste unor greutati mari si sa nu creeze probleme de siguranta de-a lungul timpului. Pot fi montate la intrarea oricarei cladiri, indiferent ca este vorba despre o casa locuita, o institutie, un centru comercial, hotel, restaurant etc. Dimensiunile pot varia de la caz la caz, la fel si arhitectura acestora. Fiecare solutie oferita este personalizata, astfel ca efectul estetic  este de fiecare data altul, de fiecare data impresionant.

Copertine din sticla – inovatie, transparenta si siguranta

Securit International va pune la dispozitie copertine din sticla realizate la cele mai inalte standarde. Aceste copertine reprezinta o modalitate eleganta de umbrire si protectie impotriva ploii, razelor UV, grindinei sau zapezii. Datorita sticlei securizate, locuinta dumneavoastra va capata un plus de design, dar si siguranta.