Cerere & Oferta

Balustrade de sticla

Balustrade din sticla – montare rapida si finisaj perfect

Designerii de interior si arhitectii folosesc din ce in ce mai mult sticla in proiectele lor, aceasta avand o arie vasta de raspandire. Printre numeroasele aplicatii se numara si balustradele de sticla, detalii de-a dreptul evocatoare pentru linia estetica a unei locuinte. Ele pot fi montate atat in interior, cat si in exteriorul cladirii, efectul fiind la fel de spectaculos in ambele cazuri.

Daca sunteti interesati de noua generatie a sistemelor de balustrade de sticla, SECURIT International va poate oferi toate detaliile necesare, dar si o gama variata de produse de inalta calitate. Astfel, va punem la dispozitie balustrade de sticla usor de montat, realizate cu finisaj perfect, care vor atrage toate privirile. Acestea creeaza noi posibilitati in constructie si design, dar in acelasi timp combina si utilul cu placutul. Accesoriile folosite la fixare sunt fabricate din materiale rezistente, care se integrează perfect cu sticla.

O mai buna vizibilitate

Balustradele de sticla nu ingradesc vizibilitatea si permit luminii sa se raspandeasca in mod natural. Sunt solide, puternice si rezistente, sticla utilizata in constructie fiind securizata. Un motiv bun pentru alegerea balustradelor de sticla este peisajul.

Exista numeroase locatii, indiferent ca este vorba de munte sau mare, unde montarea unor balustrade din sticla este cea mai buna solutie. Acestea permit admirarea peisajului in toata splendoarea sa, mai ales daca este vorba despre o terasa sau un balcon. Totodata, sticla este recunoscuta pentru rezistenta sa in timp la factorii externi, investitia fiind justificata pe deplin.

Varietate de tipuri de sticla

Puteti alege din oferta SECURIT tipuri de sticla colorata sau sablata, in functie de preferintele dumneavoastra. Sticla este unul dintre materialele folosite in constructii si amenajari interioare care inspira senzatia de curat, modern si luxos, motiv pentru care aceste balustrade de sticla pot fi mereu solutia ideala pentru o scara interioara. Aceasta se poate combina cu o balustrada din lemn, aluminiu, inox etc, combinatia dintre aceste materiale fiind perfecta pentru orice locuinta moderna. In plus, datorita rezistentei sporite a sticlei securizate, scarile nu prezinta niciun pericol, astfel este asigurata siguranta persoanelor.

Pentru un plus de apel estetic in design, aceste balustrade din sticla pot fi realizate din sticla colorata, efectul obtinut fiind unul deosebit. Sunt foarte usor de intretinut si nu necesita imbunatatiri, toate elementele folosite la montare fiind de calitate superioara.

Daca aveti un proiect modern si doriti sa amenajati o cladire cu materiale predominant din sticla, SECURIT International va sta oricand la dispozitie cu cele mai bune produse, realizate conform specificatiilor de proiect, dar si cu ajutorul talentului meșterilor nostri. Indiferent de model, dimensiune sau destinatie, executam balustrade de sticla la cele mai inalte standarde si la cele mai avantajoase preturi.