Cerere & Oferta

Vitrine de sticla

Vitrine de sticla – Solutia ideala pentru design vitrine – Estetica si functionalitate

Vitrinele de magazin sunt spatii comerciale privilegiate care pun in scena produsele unui magazin si ofertele curente. Amenajarea unui spatiu comercial reprezinta o provocare pentru designer-ii de decoruri, astfel inventivitatea trebuie sa fie la cote ridicate. In practica, sistemele de expunere a produselor si vizibilitatea acestora sunt de mare importanta, iar recomandarile expertilor propun ca element principal vitrina cu mobilier din sticla.

Versatilitate in structuri si materiale

Fabrica SECURIT produce vitrine de magazine la comanda, realizate conform tipului de produse din portofoliul clientului, dar si configuratiei spatiului disponibil. Oferta SECURIT propune vitrine cu design si forme variate, precum vitrine suspendate, incadrate in perete sau vitrine rotative, dar si multe alte modele.

Forma si design-ul acestora variaza in functie de dimensiunile obiectelor expuse, dar si de preferintele proprii. Avem capacitatea de a produce vitrine, display-uri de prezentare din sticla, stative, cupole din sticla, vitrine securizate, vitrine anti-efractie etc.

Dimensiuni personalizabile

In cazul vitrinelor de sticla foarte inalte, acestea vor fi impartite in mai multe module de geam, cu prindere superioara si in pardoseala in puncte de sustinere. Calitatea unei astfel de sticle este foarte importanta, iar grosimile recomandate sunt peste 10 mm. Desigur, accesoriile de prindere si fixare sunt integrate cu profesionalism, pentru ca aceste vitrine sa beneficieze de rezistenta indelungata.

Intr-o lumina noua – Vitrine de sticla

In functie de cerintele proiectului, echipa de specialisti SECURIT va gasi solutia optima care sa imbine functionalitatea cu design-ul si iluminarea excelenta a obiectelor expuse. Unul dintre beneficiile principale oferite de vitrinele de sticla este modalitatea exemplara de a pune in lumina produsele expuse pentru public. Un sistem profesionist de illuminare capteaza atentia clientilor si evidentiaza frumusetea obiectelor prezentate.

Vitrine magazine din sticla securizata

Avand in vedere ca orice vitrina sticla comerciala este supusa unor riscuri crescute de furt sau distrugere, mai ales in cazul obiectelor valoroase, sticla securizata asigura un nivel optim de protectie.

Aceasta rezista si la activitatile de amenajare si decorare a vitrinei, in timpul carora pot avea loc accidente ce pot sparge sticla sau o pot degrada. Insa, sticla securizata este de 5 ori mai rezistenta decat cea obisnuita, motiv pentru care niciun accident nu va reusi sa o sparga.

Tipuri de sticla

Vitrinele sunt realizate cu sticla de cea mai buna calitate, iar aceasta poate fi securizata, vopsita, clara, ultraclara, sablata, pictata, serigrafiata, fumurie etc. Sticla poate fi personalizata cu imaginea firmei dumneavoastra sau cu diverse imagini reprezentative pentru business-ul respectiv. La nivel de culori, va punem la dispozitie o suita extinsa de nuante si puteti alege vitrine cu sau fara cadru metallic, din inox, MDF sau alte materiale – lemn, PAL etc.

SECURIT are capacitatea de a realiza orice tip de vitrina din sticla

SECURIT International realizeaza vitrine de magazin pentru toate categoriile de retail, precum magazine de imbracaminte, incaltaminte, jucarii, bijuterii, parfumerii etc. Acestea indeplinesc toate cerintele functionale, estetice si economice, iar multumirea clientilor nostri reprezinta scopul principal in productie, livrare si montaj. Colaborarile noastre se bazeaza pe o buna comunicare cu clientii, astfel ca solutiile finale inglobeaza atat ideile specialistilor nostri, cat si cele ale clientilor.