Cerere Oferta

Usi de sticla securizata

Uși deschise către noi spații de gândire

Ușile de sticlă securizată sunt elemente care pot structura în manieră inventivă un spațiu rezidențial, comercial sau de birouri. Libertatea de creație a designerilor SECURIT este pusă în valoare de o serie de avantaje tehnice oferite de modelele disponibile de usi de sticla securizată (precum serviciile de feronerie sticla). Acestea pot fi personalizate conform cerințelor clienților și sunt gândite pentru optimizarea spațiului interior în materie de design, circulație a luminii și a privirii în câmpul vizual.

Sticla securizată își păstrează aspectul impecabil pe toată durata utilizării, fără a fi necesare schimbări la nivel tehnic sau estetic. În plus, dacă sunt folosite la interior, ușile de sticlă pot rezolva problemele legate de iluminarea locuinței, mai ales acolo unde spațiul este restrâns. Chiar dacă sticla este un material fragil și ușor casant, sticla securizată are o rezistență sporită și îndelungată datorită procedeelor de prelucrare prin tratament termic sau feronerie sticla.

Sisteme de acțiune mecanică și elemente de feronerie sticla securizata

SECURIT produce usi de sticla securizată cu sisteme batante, glisante, culisante, manuale și automate, dotate cu elemente de feronerie sticla securizata profesionale, sigure și silențioase, care vor fixa sticla cu precizie pentru a asigura lejeritate în acțiunea mecanică. Ușile batante pot avea dimensiuni și forme variate, în funcție de amplasarea acestora, fapt determinat de serviciile de taiere geam termopan.

Acestea sunt ideale pentru apartamente, birouri, spații comerciale și se disting printr-un design modern și siguranță deplină. Ușile  de sticla glisante sunt practice pentru a ocupa un spațiu redus, fiind perfecte pentru mediile care necesită lumină naturală și optimizare a spațiului. Ușile automate pot fi acționate cu telecomandă cu ajutorul unui sistem electronic.

Design impecabil și funcționalități tehnice

O usa de sticla securizată este dotată cu sistem de închidere și prindere. Aceste elemente sunt mai vizibile la ușile de sticlă securizată, astfel ne asigurăm că feroneria este cât se poate de discretă, dar deosebit de rezistentă. SECURIT îmbină componentele tehnice cu cele estetice într-un produs finit de mare efect din punct de vedere al design-ului, confortului și siguranței. O usa sticla securizata poate fi realizata din geamuri termopan foarte apreciate datorita calitatii lor.

Atunci când oportunitatea bate la ușă, e bine să ai cheile la tine

Ușile de sticlă securizată se potrivesc oricărui spațiu, iar personalizarea se execută conform specificațiilor convenite împreună cu clientul. Sticla poate fi clară, vopsită, serigrafiată, poate avea toc din lemn, aluminiu sau chiar deloc. Acestea oferă libertatea de creație designerilor și deschid noi orizonturi în tendințele amenajărilor interioare.