Cerere & Oferta

Sticla colorata Lacobel

Design interior cu sticla colorata Lacobel

Sticla colorata se potriveste de minune pentru o serie lunga de aplicatii. Este ideala in amenajari interioare, poate inlocui cu succes faianta si poate fi prelucrata in diverse culori sau modele, dar si intr-o varietate de dimensiuni, in functie de necesitatile clientilor. Este un produs inovator, plin de farmec si eleganta, care poate transforma orice interior intr-o incapere spectaculoasa.

Compania SECURIT pune la dispozitie sticla colorata Lacobel, un produs ce poate fi utilizat cu usurinta  pentru baie, bucatarie, receptii, holuri, mobilier etc. Acest tip de sticla este conceput astfel incat sa reziste mai mult de 25 de ani, sub aspect mat sau lucios, fara schimbari evidente. Se monteaza usor atat peste vechea faianta, cat si peste gips carton, adezivul fiind inlocuit in acest caz de catre silicon.

Sticla colorata intr-o suita de tonuri si nuante

Paleta de nuante este foarte bogata, iar dimensiunile pot fi asemanatoare cu cele ale faiantei, insa sticla colorata Lacobel poate fi realizata in functie de cerintele clientului. Sticla este usor de intretinut si confera luminozitate intregii incaperi, motiv pentru care spatiul dumneavoastra va fi colorat si luminat, cat se poate de natural si autentic.

Panourile decorative realizate din sticla colorata Lacobel sunt una dintre cele mai moderne alternative de a placa peretii din bucatarie si baie, de a oferi originalitate mobilierului, usilor, holului etc. Frumusetea acestei sticle da nastere unor creatii spectaculoase, dar si rezistente si sigure, sticla fiind securizata.

Unul dintre avantajele sticlei colorate este libertatea de a opta pentru nuanta si culoarea preferata, cromatica fiind foarte diversificata. Prin urmare, puteti alege nuante deschise, inchise sau chiar cu model.

Personalizari, functii si efecte estetice

Se poate opta pentru imprimarea sticlei cu diverse imagini si desene, menite sa ofere un stil unic casei dumneavoastra. Un alt avantaj este capacitatea mare de a reflecta lumina. In comparatie cu faianta de exemplu, aceste placi sau panouri din sticla decorativa pot amplifica senzatia de spatiu a incaperilor de mici dimensiuni, ceea ce contribuie la un efect estetic deosebit.

Desigur, nu putem ignora suprafata perfecta si finisajele impecabile ale sticlei colorate Lacobel. Aceasta sticla intra in componenta unor panouri care nu au nevoie de rosturi si imbinari inestetice, ceea ce face ca intretinerea acesteia sa fie mult mai simpla. Asadar, murdaria si restul imperfectiunilor vor fi usor de indepartat cu ajutorul unei solutii obisnuite pentru geamuri.

Sticla colorata Lacobel este disponibila la comanda

Sticla colorata Lacobel este solutia ideala pentru un interior plin de culoare si lumina, este rezistenta si poate fi personalizata astfel incat sa se potriveasca cu restul decorului chiar si in cele mai mici detalii. Poate fi utilizata la mobilier, amenajari de baie, bucatarie, hol etc si este foarte usor de montat. Pentru mai multe informatii despre acest produs, reprezentantii companiei SECURIT sunt la dispozitia dumneavoastra.