Cerere Oferta

Sticla colorata emailat

Sticla colorata emailat – posibilitati infinite de modelare

Sticla colorata poate fi utilizata intr-o gama vasta de aplicatii, aceasta fiind adaptata cu usurinta la cerintele actuale, indiferent cat de exigente ar fi acestea. Sticla ofera un orizont larg de creatie, posibilitatile din domeniul designului fiind aproape nelimitate. Astfel, emailarea este unul dintre procesele care infrumuseteaza si confera si mai mult farmec sticlei colorate, indiferent de metoda prin care este realizata.

O varietate de culori si aplicatii

Pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cea mai buna calitate, compania SECURIT ofera sticla colorata emailat, disponibila intr-o varietate de culori si modele. In principal, sticla emailata este disponibila sub forma de panouri, acestea fiind ideale pentru placarea peretilor din bucatarie si baie, dar nu numai.

Acest tip de sticla se adreseaza de asemenea cladirilor comerciale si birourilor care doresc o amenajare interioara iesita din comun. In plus, aplicatiile din sticla emailata sunt ideale pentru baruri, restaurante si cluburi, acolo unde reflexiile luminii contureaza un decor de vis.

Sticla colorata emailat – tipuri de amenajari si aplicatii

Sticla colorata emailat poate fi utilizata pentru orice incapere din locuinta dumneavoastra, imaginatia si bunul gust fiind singurele conditii necesare. Asadar, aceasta poate fi utilizata la realizarea unor usi cu posibilitati de conceptie variate, originalitatea si eleganta acestora fiind garantata. Indiferent ca este vorba despre usi simple pentru camera sau usi pentru intrare, aceasta sticla se potriveste in orice decor.

In ceea ce priveste amenajarea bucatariei, sticla colorata este ideala pentru cei care doresc un decor original. Asadar, sticla colorata emailat poate fi utilizata pentru suprafete de lucru, paravane, mici pereti din sticla etc. Acest tip de sticla are o capacitate de reflexie mare, ceea ce ofera un plus de eleganta, luminozitate si stil. De asemenea, sticla este igienica si usor de intretinut, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru gospodinele ce iubesc sa gateasca. In plus, orice bucatarie sau baie cu elemente din sticla se remarca prin stralucire si functionalitate deosebita.

Cum se emaileaza sticla?

Emailarea se poate efectua la rece sau la cald, fiecare metoda avand avantajele si dezavantajele sale. Mai exact, emailarea la rece presupune aplicarea unei vopsele speciale dupa ce s-au efectuat toate procedeele de finisare, iar cea la cald este exact invers. Din punct de vedere al diferentelor, rezistenta stratului de vopsea poate sa varieze, dar si numarul de nuante care se poate realiza.

Mobila moderna este prevazuta cu doverse aplicatii din sticla colorata emailat. Indiferent ca este vorba despre mese, rafturi, paravane, vitrine si alte piese de design, trasaturile expresive ale sticlei infrumuseteaza orice piesa de mobilier. Sticla accentueaza detaliile si transforma mobilierul intr-o colectie de lux.

Sticla colorata emailat – pentru un interior plin
de naturalete si culoare!

Sticla este una dintre cele mai utlizate materiale atunci cand vine vorba despre amenajari de interior cu stil si eleganta. Astfel, la Securit International puteti comanda sticla colorata emailat pentru orice proiect, gama de nuante si dimensiuni, fiind extrem de variata. Imaginile si detaliile sunt bine evidentiate datorita tehnologiei avansate pe care o utilizam, astfel ca produsul finit va fi pe placul oricui.