Cerere Oferta

Scari din sticla securizata

In drumul spre succes trebuie sa urci pe scari

Scarile interioare din sticla securizata sunt o treapta mai sus in materie de design interior, pot fi considerate, intr-o anumita masura, un produs de lux, destinat spatiilor cu arhitectura moderna.

In proiectarea si realizarea scarilor din sticla, fiecare detaliu conteaza, pornind de la culoare, grosime, forma si functii practice: cadru si schelet, balustrade, elemente de prindere etc.

Desigur, pe langa dimensiunea estetica, scara de sticla securizata trebuie sa fie rezistenta pentru a-i calca treptele cu incredere deplina.

Scara din sticla securizata, un element arhitectural inovator

Practic vorbind, scarile de sticla securizata sunt perfect rezistente, au un aspect fenomenal si sunt foarte usor de intretinut. Treptele sunt realizate din sticla securizata si laminata in multiple straturi. Puteti alege dintre modele de sticla clara, colorata, sablata, cu aspect de sticla sparta sau alte decoratiuni.

La nivel de fixare, treptele scarii pot fi montate pe schelet metalic, pot fi montate in perete sau placate pe alt material – lemn, beton etc. In plus, scarile pot fi fabricate in diverse forme si pot avea dimensiuni variate, pentru a acorda designer-ilor toata libertatea de creatie in materie de proiectare.

Interioare amenajate cu stil

Scarile de sticla securizata sunt destinate spatiilor rezidentiale, birourilor, hotelurilor sau pensiunilor si reprezinta o alegere inspirata pentru raportul dintre estetic si functional. Personalizarea scarilor se realizeaza conform cerintelor si proiectului de lucru, motiv pentru care fabrica SECURIT ofera o gama variata de sticla pentru proiecte arhitecturale.

Sticla este un material care se afla in topul utilizarilor arhitecturale gratie calitatilor acesteia. In functie de procesul de prelucrare, sticla poate avea un grad de rezistenta foarte ridicat, ceea ce explica si posibilitatea de a realiza scari sticla securizata, fara ca acestea sa cedeze. Desigur, succesul consta intr-o imbinare dintre evolutia tehnologica si sclipirea specialistilor din acest domeniu, aflati mereu in cautarea perfectiunii.

Intr-o lumina noua

Unul dintre marile avantaje ale acestor scari sticla securizata este aspectul modern si nonconformist pe care il contureaza. Pentru a evidentia si mai mult caracterul sau deosebit, scarile din sticla pot fi luminate, efectul fiind spectaculos. In plus, indiferent de materialul folosit pentru scheletul acesteia, rezultatul este unul mereu surprinzator si plin de originalitate.

Asadar, daca locuinta dumneavoastra are nevoie de un element care sa-i ofere personalitate, scara din sticla securizata va iesi in evidenta cu siguranta. Designul poate fi adaptat in functie de detaliile decorului de interior, treptele din sticla pot avea diverse nuante, texturi sau aplicatii, posibilitatile de executie fiind numeroase.

Apeleaza cu incredere la atelierul de productie SECURIT

Fabrica SECURIT produce scari din sticla securizata si oferta este disponibila intr-o gama vasta de modele, cu posibilitati multiple de personalizare. Utilizam materiale de inalta calitate si elementele de structura si schelet sunt atent selectionate pentru montaje perfecte.