Cerere & Oferta

Pereti de sticla

Pereti din sticla pentru spatii creative

Montarea de pereti de sticla securizata este una dintre cele mai atractive idei de design interior pentru incaperi rezidentiale sau spatii de birouri. Modelele de pereti din sticla realizate de fabrica Securit ies in evidenta prin calitatea sticlei si prin sistemele de prindere din inox.

Sisteme personalizabile cu pereți din sticla

Pot fi realizate partitii cu sticla securizata de 8, 10, 12 mm adaptate spatiului disponibil, cu posibilitatea de a instala o suita de sisteme de actionare – culisare, deschidere stanga-dreapta sau actionare armonica prin suprapuneri. Peretii nu necesita modificari structurale, astfel sunt eliminate costurile suplimentare. Compartimentarea nu presupune sudura deoarece prinderile sunt realizate din elemente de feronerie rezistente, dar si foarte discrete, ceea ce confera spatiului un aspect elegant. Prin intermedul peretilor din sticla pot fi create diviziuni functionale, care permit o circulatie naturala a luminii.

Amenajari interioare de exceptie

Ideea unei amenajari de exceptie cu pereti de sticla observa cateva caracteristici notabile – sticla este securizata si riscul de a se sparge este minim datorita elasticitatii. Solicitata peste limitele de rezistenta, sticla securizata se sparge prin fragmentare in particule mici si nu prezinta riscuri majore de accidentare. Sticla securizata rezista la socuri de 5 ori mai mari decat sticla obisnuita si inregistreaza o presiune medie de rupere la incovoiere de 120N/mmp. Datorita proprietatilor anti-fonice, spatiile sunt protejate impotriva zgomotelor, iar rezistenta la presiuni mecanice este ridicata.

Elemente de arhitectura pentru design interior

Sticla este un material de constructii care ofera avantaje estetice exceptionale, dar prelucrarea sticlei este un proces pretentios. Exigenta in calitatea materiei prime este esentiala, conteaza atentia in timpul procesului de securizare, experienta in alegerea imbinarilor si inspiratia in materie de proiectare in functie de spatiu sunt elemente care aduc valoare pentru solutia de compartimentare potrivita spatiului disponibil. Peretii din sticla sunt disponibili intr-o varietate de culori, pot fi personalizati cu insertii grafice sau pot fi sablati pentru a oferi intimitate.

Spatii remarcabile

Interioarele din pereti de sticla sunt remarcabile datorita calitatilor sticlei – creeaza un spatiu cu tranzitie libera a privirii, se curata usor, izoleaza fonic si termic, iar fiabilitatea materialelor isi dovedeste eficienta economica si practica in timp. Compartimentarile din sticla pentru birouri, sali de conferinta, showroom-uri sunt gandite sa ofere un balans intre aspectul privat si cel public, astfel incat functionalitatea peretilor isi mentine utilitatea, dar ofera si spatiu mental pentru imaginatie prin transparenta.

Solutii tehnice prelucrare a sticlei

Fabrica Securit ofera solutii tehnice de prelucrare a sticlei securizate in functie de proiectul de amenajare interioara. Suntem adeptii consultantei cu privire la proiectele de compartimentari cu pereti din sticla deoarece produsele pe care le oferim sunt personalizate si parametrii spatiului disponibil difera in functie de locatie.

Experienta notabila in domeniul aplicatiilor

Suntem un procesator de sticla securizata cu experienta in domeniu si de-a lungul activitatii am lucrat proiecte cu o varietate de aplicatii de sticla – balustrade de sticla, pardoseli si mobilier din sticla, pana la compartimentari din sticla pentru birouri si cladiri rezidentiale). Lucram alaturi de parteneri si furnizori de exceptie din domeniu, iar echipele de montaj sunt instruite in proceduri conform tuturor standardelor de calitate.

Fabrica Securit realizeaza aplicatii din sticla securizata de peste 20 de ani, iar pozitia de etalon in industria de profil se impune natural datorita unei suite de lucrari realizate in numeroase locatii din Bucuresti si din tara – Unirea Shopping Center, magazinul Cocor sau sediul EximBank.