Cerere Oferta

Pardoseli din sticla

O incantare pentru ochi si pentru talpi

Pardoselile din sticla securizata sunt atractia principala in materie de proiecte indraznete de design interior. Fabrica SECURIT pune la dispozitie modele de sticla mata, colorata si transparenta, iar procesul de productie implica laminare si securizare pentru a conferi rezistenta sticlei.

Pardoseli sticla securizata pentru proiecte atipice

Gratie efectului special creat de reflexiile sticlei, spatiile interioare vor fi mai luminoase si mai spatioase. Pardoselile din sticla pot fi montate cu suces in orice cladire, showroom sau spatii de birouri, spatii rezidentiale sau comerciale, efectul fiind garantat. Elementele de fixare sunt de calitate superioara, acestea sunt integrate astfel incat sa ofere siguranta si o linie de design cu apel estetic.

Grosimea stratului de sticla variaza in functie de fiecare proiect in parte, iar aceste cotatii sunt atente calculate de specialistii nostri. Datorita grosimii stratului de sticla, acest tip de pardoseala va fi mai rezistent decat parchetul sau gresia, astfel investitia este justificata pe deplin.

Realizarea corecta a unei pardoseli sticla securizata

Pentru ca pardoseala din sticla sa fie realizata corect, exista cativa pasi care trebuie urmati cu strictete. Asadar, prima oara se va stabili suprafata ce va fi acoperita cu sticla, deoarece acest tip de pardoseala are rol decorativ. Urmatorul pas consta in montarea structurii metalice care ajuta la fixarea sticlei. Aici este nevoie de stabilirea unei adancimi corecte, pentru ca sticla sa nu fie supusa unor riscuri de spargere. Dupa montarea structurii metalice se fixeaza placile de sticla laminata si securizata.

Pentru a pune in valoare frumusetea acestei pardoseli sticla cu rol decorativ se vor instala corpuri de iluminat integrate in constructie. Desigur, posibilitatile de personalizare ale pardoselii sunt multiple, intrucat se poate opta pentru diverse elemente decorative adaptate in functie de o anumita tema, cum ar fi cea marina de exemplu. Desigur, ultimul pas este chiar fixarea sticlei, care poate fi mata, colorata sau simpla. In plus, montarea unei pardoseli de sticla in plafoanele intermediare este, de asemenea, impresionanta. Durabilitatea este un avantaj semnificativ al pardoselii din sticla securizata.

Un exercitiu de imaginatie devine realitate

Pardoselile din sticla sunt elemente de senzatie, care pot transforma interiorul unei incaperi. Sticla largeste campul vizual si confera o impresie de spatiu extins incaperii, acesta fiind un adevarat avantaj pentru casele mici si incarcate. Datorita luminozitatii crescute, efectul asupra persoanelor este favorabil, induce relaxare si o stare de bine. Pardoseala cu aspect de vitraliu are un efect decorativ spectaculos, fiind una dintre alegerile designerilor.

Fabrica SECURIT realizeaza pardoseli sticla la cele mai inalte standarde din industrie pentru a impresiona si a contura spatii bine puse in lumina. Recomandarea noastra este ca montajul sa fie realizat de o echipa de specialisti pentru proceduri corecte de instalare.