Cerere Oferta

Geamuri termopan

Geamuri termopan furnizate cu mândrie de SECURIT

Fabrica SECURIT pune accent pe functionalitate si performanta în producția de geamuri termopan. În primul rând, utilizam materiale de cea mai bună calitate si oferim posibilitatea de a produce orice tip de proiect pentru realizarea de ferestre termopan cu tamplarie PVC sau aluminiu.

Oferta de ferestre SECURIT dispune de geam termopan cu 2 sau mai multe foi de sticla, in functie de necesitatile proiectului si cerintele tehnice. Foile de sticla termopan sunt inchise etans, astfel ca locuinta dumneavoastra isi va pastra temperatura stabila mai ales in timpul sezonului rece. Ferestrele termopan sunt compuse din tamplarie PVC cu profile din 4 camere pentru izolare termică si o suita de tipuri de sticla termopan cu diverse caracteristici gandite pentru a oferi cele mai bune avantaje.

Spre deosebire de un geam obisnuit, acest tip de geam termopan se distinge prin siguranta si economie in ceea ce priveste randamentul energetic. Desigur, la acestea se adauga rezistenta, designul deosebit si usurinta cu care sunt intretinute. Tamplaria si elementele de feronerie sunt de asemenea importante, acestea avand un rol major in producerea unui geam termopan de top.

Pe langa protectia termica ridicata, geamurile termopan ofera si protectie solara si acustica, soarele si zgomotul puternic de afara fiind blocate de aceasta bariera din sticla. In plus, gradul de securitate este sporit, riscul de taiere si cel de spargere fiind considerabil diminuate, mai ales daca sticla utilizata este securizata.

Geamuri termopan realizate pentru performanta si rezistenta

Ferestrele termopan sunt gandite sa va protejeze caminul, iar investitia merita pe deplin. In primul rand, geamurile termopan reprezinta o alegere inspirata pentru cei care isi doresc un nivel ridicat de confort. Acestea sunt avantajoase pe termen lung, ceea ce compenseaza eforturile financiare considerabile ce intervin atunci cand achizitionati astfel de ferestre.

De aceea, alegerea pe care o faceti trebuie sa ia in considerare calitatea geamului utilizat, materialele folosite pentru tamplarie, calitatea feroneriei, care este coeficientul de izolare a tamplariei alese si alte particularitati care influenteaza calitatea produsului finit.

Pentru a fi siguri ca performanta acestor geamuri termopan este cea asteptata, consultati un specialist in domeniu. Acesta va poate oferi informatii esentiale cu referire la sticla utilizata si alte elemente la fel de importante. De exemplu, o sticla de foarte buna calitate este cea LowE (Low-Emition), un tip de sticla termopan care asigura o izolatie termica superioara. In plus, aceasta se caracterizeaza si printr-o rezistenta sporita la vibratii puternice sau lovituri, ceea ce este un mare avantaj.

Dupa cum bine stiti, deseori se intampla ca aceste geamuri termopan sa favorizeze aparitia condensului. De aceea, echipele SECURIT se asigura ca toti factorii ce cauzeaza acest fenomen sunt eliminati prin intermediul unui montaj corect. In plus, oferim recomandari si sfaturi necesare de intretinere, pentru a mentine calitatea ferestrelor.

Un camin drag merita geam termopan de calitate

Daca nu stiti exact ce se potriveste locuintei dumneavoastra, echipa de specialisti SECURIT International va intampina cu o gama diversificata de geamuri termopan, dar si consilierea de care aveti nevoie.Geamurile furnizate de SECURIT se ridica la cele mai inalte standarde si inceplinesc toate criteriile de siguranta, protectie si rezistenta.

Productia noastra se realizeaza exclusiv cu materiale de performanta astfel incat sa mentinem nivelul de profesionalism cu care ne-am obisnuit clientii de-a lungul timpului.