Cerere & Oferta

Cabine de dus din sticla securizata

Cabine de dus din sticla securizata

Cabinele de dus din sticla securizata sunt o alegere practica de amenajare a unei sali de baie. Acestea ofera mai mult spatiu, sunt versatile la nivel de compartimentare si sunt dotate cu functii multiple. In plus, cabina de dus reprezinta solutia ideala pentru spatiile mici, aceasta poate fi amplasata oriunde, pentru a pune in lumina din punct de vedere estetic aspectul unei bai.

Momente de relaxare si satisfactie

SECURIT prezinta o gama variata de cabine de dus din sticla securizata, realizate astfel incat sa corespunda cerintelor actuale. Produsele pe care vi le oferim au avantajul de a conferi intimitate, dar si confort in utilizare prin intermediul functiilor performante si formelor ergonomice. Peretii pot fi personalizati in functie de gradul de transparenta dorit.
Sticla folosita este tratata anti-calcar pentru a nu mentine pete. Puteti opta pentru sticla securizata transparenta sau semi-transparenta, dar si pentru diverse nuante.

O chestiune de forma si fond in domeniul cabinelor de dus

Interiorul poate varia de la model la model, in functie de dotarile cu instalatii sanitare. Cu toate acestea, inainte sa luati o decizie finala, este indicat sa considerati tipul de design care s-ar integra cel mai bine in baia dumneavoastra, dar si ce asteptari aveti de la un asemenea produs la nivel de utilitate. Realizam cabine de dus din sticla securizata de diferite dimensiuni si forme, cu pereti sau usa la unghi de 90°, 180°, 135°, pe baza unor modele optime conform dimensiunilor spatiului disponibil.

Este important de stiut ca baia este un loc cu umezeala, astfel elementele de feronerie si garnitura de etansare sunt de calitate superioara. Cabinele de dus sunt realizate din geam securizat de 8 mm grosime, completate de feronerie de diferite modele. Geamul poate fi sablat mecanic sau cu folie pe partea exterioara a cabinei de dus din sticla securizata. Modelele sunt executate la comanda conform dimensiunilor unei schite standard sau personalizate.

Un stil de viata vazut prin prisma utilitatii

A alege intre cada sau cabina de dus din sticla securizata poate fi o chestiune care prezinta provocari. Indiciile de care trebuie sa tineti cont sunt spatiul disponibil, timpul alocat acestui rasfat zilnic si pretentiile de ordin tehnologic. Desigur, in cazul in care dispuneti de un spatiu generos, atunci le puteti avea pe ambele, aceasta fiind solutia pentru un rasfat suprem.

Cu toate acestea, cand si cum alegem cabina de dus?

In teorie, cabina de dus rezolva problema spatiului restrans. Design-ul, economisirea spatiului si functiile din dotare permit compartimentarea spatiului in zone de utilitate. In practica, intretinerea uneia este destul de facila si permite eliminarea rapida a umezelii din baie.
Cabinele de dus pot fi proiectate si montate cu panou fix cu prindere laterala sau cu bara de rigidizare, fie echipate cu usa cu balamale, maner, garnituri de etansare intre pereti. Cele mai des intalnite modele sunt variantele cu 2 sau 3 laturi de panouri de sticla, care pot fi echipate cu panouri fixe sau cu una sau doua usi. De asemenea, fabrica SECURIT are capacitatea de a realiza modele cu panouri de sticla circulare, de forma cilindrica, pentru un efect estetic iesit din comun.